torsdag 9 oktober 2014

Vem är Stig?


Stig är byns präst. Han är en bestämd man och han är förtjust i kyrkans traditioner. Han är gift och hans fru sjunger i kören men relationen mellan dem är dålig för att han tänker mycket på synden och ber hela tiden Gud om förlåtelse. Han kan inte förändra sitt liv och bli en vanlig make som hans fru vill. Han har observerat att hans fru har förändrats och känts gladare när hon har gått till körens repetitioner,så han tänker att han inte kan påverka henne något mer.


Hans fru tycker att han är hycklare för att han anklagar henne med en synd när hon dansade i bara underklänningen på körens fest medan han själv har gjort dåliga gärningar t. ex. han har gömt porrtidningar bakom böckerna i bokhyllan.


Eftersom Daniel är en känd man och alla medlemmar i kören tycker om honom även hans fru, har Stig lidit av svartsjuka mot Daniel och är i konflikt med honom. Han blir förtvivlad och osäker på sig själv för att hans fru har lämnat honom och Daniel har tagit allt ifrån honom. Stig kan inte leda körens medlemmar något mer för att inga personer bryr sig om vad han säger.












"jag valde den här bilden eftersom jag tror att Stig har dåligt samvete och han ångrar sig för att han har följt sina privata drifter.Han försöker förändra sitt liv när han ber sin fru att förlåta honom och börja nytt liv.''

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar