söndag 8 februari 2015

Argumenterande text



Inför skoluniform i skolan!

Skoluniform bör införas i skolan för att det skulle hjälpa föräldrarna att spara pengar och tid samt förbättra med ekonomi. Alla elever skulle ha på sig samma kläder med samma färger, då skulle de se snygga och trevliga ut. Alla elever skulle vara jämlika socialt och ekonomiskt.
För det första att föräldrarna skulle spara pengar och tid för att inte köpa nya kläder med nya modeller, och då skulle de spara tid för att uppfostra dem med ett bar sätt och fokusera på deras barns studier. Föräldrarna skulle använda de sparade pengarna på nyttiga saker som de är intresseranta för dem.

För det andra att eleverna skulle se snygga och trevliga ut om de skulle ha på sig samma kläder med samma modeller och dessutom att marknader inte skulle importera så många varor och det skulle leda till att förbättra ekonomi.

För det tredje att alla eleverna skulle vara lika värd som andra och det skulle leda till att de skulle lära sig att inte bedöma andra eleverna på deras kläder men på deras personlighet dessutom att eleverna skulle inte reta varandra för sina kläder.

Snälla politiker lyssna på mig och inför uniform i skolan för att det skulle spara pengar och tid för familjer, och då skulle de använda den tiden för något som är nyttig och roligt för dem. Det skulle minska importera olika varor av kläder som inte är viktiga för att sälja och dessutom det skulle minska konflikter och retningar mellan eleverna för sina kläder eftersom de skulle vara jämlika.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar