torsdag 18 september 2014

Havanna Mamma

Sången handlar om en kvinna som hade en familj och ett jobb. Eftersom hon inte kände sig nöjd med livet och ville ha mer, bestämde hon sig  att lämna sin familj och resa bort till en strand i Havanna.Hon ångrade aldrig sitt beslut, och där kunde hon hjälpa och vårda några gatubarn och blev deras mamma.

Hennes man försökte förstå vad hände med hans fru och tänkte att han ibland klagade och inte gav henne allt som hon pekade, Han fick ta hand om barn och göra allting själv, så han trodde förstå henne och försökte ändra sitt liv till bättre. 

Kvinnans historie började sprida sig till världen och hon blev en legande för andra kvinnor. Några kvinnor lärde sig att lämna deras låta män och gå..De Flesta av kvinnor kunde inte stanna kvar , så de ångrade sig på vägen och kom tillbacka.

2 kommentarer:

  1. Jag tycker att din sammanfattning fungerar ganska bra. Dina två sista meningar tror jag är dina egna åsikter och de hör inte hemma i en sammafattning. Läs sångtexten en gång till. Är det så att kvinna fortsatte resa för att lära andra kvinnor att man kan förändra sitt liv?

    SvaraRadera
  2. Tack, du har rätt och jag ska läsa sångtexten och rätta.

    SvaraRadera